Mer flygplan och aviation i inredningen

Det är något särskilt med flygplan. Stora maskiner som tar sig fram i skyn. Det är inte konstigt att många av oss gillar att bygga modellflygplan. Dina modellflygplan kan bli en snygg del av din inredning, liksom många andra detaljer från flyget.

Ramar in dina bilder

Gillar du att fotografera riktiga flygplan? Eller ta bilder när du är på semestern. Då är det smart att rama in bilderna. De blir så mycket finare när de sitter i en tavelram, än när de bara är utskrivna kort eller bilder på datorn. Har du ett hobbyrum där du bygger modellflygplan är det trevligt att inreda rummet med olika flygplansmodeller på väggarna. Har du tur kan du rent av få tag på ritningar på flygplan att sätta upp. Med stilrena tavelramar blir det ordning och reda, samtidigt som du visar vem du är. Du kan också köpa snygga posters och tavlor på flygplan, kartor och naturmotiv. Fint att sätta upp i vardagsrummet. På Gallerix hittar du både tavelramar, posters och tavlor som kommer att lyfta ditt hem. Du har tusentals bilder att välja mellan och hittar garanterat något som passar dig.

Inred med modellflyg

Dina byggda modellflyg kan också bli en fin del av din inredning. Dock kräver det känsla. Att sätta fram alla modeller som du har byggt ger ingen harmonisk känsla, utan mer vibbar av ett museum. Då är det bättre att du ställer fram din favoritmodell i vardagsrummet. Du kan också ha ett lite mindre flygplan i hallen om det får plats. Eftersom modellflygplan är i olika färger och har många detaljer kan det vara smart att ha ”bakgrunden” fri. Det är mycket snyggare att placera ett modellflyg mot en ljus bakgrund och utan att ha något bredvid, än att ha en vas tre decimeter från modellflyget. Du kan ställa modellerna på bokhyllor eller så hänger du upp dem i taket.

Minnen från resor

De flesta som gillar modellflygplan gillar också att resa. Få flyga i ett riktigt plan. Lyssna på motorerna och vara lite nördig över flygplansmodellerna. Om du gör en längre resa och flyger business- eller första klass kan du ofta få en liten gåva. Nattkläder, parfym och liknande gåvor. Har du tur hittar du något som verkligen kan bli en del av din inredning eller vardagsliv. Som nattkläderna. Du kan också inreda ditt hem med saker som du köpt på dina resor, särskilt på flygplatser. Fina minnen att sätta upp på väggen eller ställa i en hylla.


william

Ingen beskrivning. Vänligen uppdatera din profil.

abacus-hotel